Over Samira

Als projectmanager begeef ik me daar waar business, proces en techniek samenkomen.
Waar kan ik je mee helpen?

Wie ik ben?

Ik ben Samira, ervaren Projectmanager in de ICT sector en in de arbeidsbemiddeling. Ik ben woonachtig in Zuid-Oost Brabant, maar voor mijn werk begeef ik me in heel Nederland en ook met enige regelmaat in België. Sinds 2014 werk ik als freelancer op opdrachtbasis.  Graag deel ik een stukje van mijn achtergrond.

Na mijn HBO opleiding Bedrijfseconomie ben ik in 2003 gestart in de uitzendbranche. Na diverse operationele en landelijke rollen binnen de organisatie uitgevoerd te hebben, begon het ondernemerschap steeds meer te trekken. In 2011 maakte ik mijn ondernemersdebuut met de overname van twee Olympia-vestigingen.

In het ondernemen werd ik veelal gedreven door het zoeken naar efficiency in bedrijfsprocessen, met het oog op resultaat. Het combineren van innovatie en een goede proces-organisatie om de focus te leggen waar hij hoort: op de klant en het resultaat.

Het was dan ook een logische stap om als freelance proces- en projectmanager deze kwaliteiten in te zetten voor andere bedrijven en ondernemers.

Mijn competenties

 

Inzicht

Sterk procesmanagement kan niet zonder. Vanuit jarenlange ervaring binnen grote commerciële organisaties, ligt de nadruk in mijn aanpak altijd op de waarde voor de business. Het glashelder doorzien van processen, bewustzijn van risico’s en de impact van verandering zorgt voor doordachte acties en een sterke controle.

 

 

Overzicht

De kerncompetentie bij het uitvoeren van rol van projectmanager. Vanuit een gedegen analyse de grote lijnen neerzetten, specificeren in de voorbereiding en door naar de uitvoering. Hierbij met grote flexibiliteit in- en uitzoomend van de details naar het totaalbeeld en weer terug. Met een overstijgende blik vanuit verschillende invalshoeken worden weloverwogen beslissingen genomen.

 

v

Communicatie

Het bouwen van bruggen tussen uiteenlopende stakeholders vraagt om helderheid over taakverdeling en achterliggende belangen. In staat om een vertaling te maken naar diverse niveaus zorg ik voor wederzijds begrip en focus op het gezamenlijke belang. Een opwaartse beweging ontstaat in de samenwerking, met een consequente opvolging van de projectplanning.

Onafhankelijk leiderschap

Direct en helder stel ik het belang van de organisatie voorop, waarbij ik discussies durf aan te scherpen. Als onafhankelijk professional worden belangen van stakeholders, projectmedewerkers en leveranciers gemanaged, zonder politieke beïnvloedingen. Energiek leidinggeven leidt tot een adequate afronding van elk project!

“Samira is sterk in het leiden en adequaat afronden van projecten op het snijvlak van business, proces en techniek”

Waar kan ik jou bij helpen?

Graag weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.

Contact

telefoon

06-23981241

Email

samira@jessem.nl

error: Content is protected !!