Diensten

Jessem Projecten
Afspraak maken

Mijn Diensten

Jessem Projecten kan worden ingeschakeld voor diverse diensten.

Project Management

Als projectmanager neem ik uw project uit handen. Met respect voor deadlines en verschillende belangen coördineer ik alle betrokken partijen naar het optimale eindresultaat.

Implementaties

Ik begeleid de landing van een nieuw proces of systeem in uw organisatie. Met een plan van aanpak breng ik de organisatie in beweging. Waar nodig draag ik bij op het gebied van training en coaching van betrokkenen.

Consultancy

Onderbouwde adviezen en praktische hulp op het gebied van:

Software implementatie & integraties, digitalisering, recruitment, functioneel gebruik applicaties en operational excellence.

Procesoptimalisatie

Door het doorgronden en verbeteren van werkprocessen zorg ik voor maximale efficiency. Hierdoor komt de focus daar komt te liggen waar hij hoort: op de klant en het resultaat.

Jessem Projecten

Als projectmanager begeef ik me daar waar business, proces en techniek samenkomen.

Hoge werkdruk en steeds toenemende regelgeving zijn oorzaken van een groeiende administratieve last. Om simpelweg bij te blijven en achterstand te voorkomen is een effectieve en efficiënte aanpak in de dagelijkse processen noodzaak. Digitalisering is hierbij een element dat niet meer weg te denken is. Het aanpakken van dergelijke processen kan omvangrijk en ingrijpend zijn.

Herkenbaar? Tijd voor actie. De toename van efficiëntie levert ontzettend veel op. De dagelijkse ergernissen op de werkvloer zullen bovendien tot het verleden behoren. Op dit gebied lever ik een waardevolle bijdrage.

Procesoptimalisaties gaan vaak samen met automatisering en implementatie van nieuwe systemen. Projecten waar vaak diverse partijen bij betrokken zijn. Als projectleider manage ik de belangen van de diverse stakeholders en maak ik de vertaling van de business naar te techniek.

Met de kennis en ervaring die ik opgedaan heb bij diverse organisaties heb ik het vermogen verworven om de mogelijkheden, gevolgen en impact van een project te overzien. Er ontstaat een doordacht advies omtrent procesinrichting en de implementatie. Ik kan uiteraard ook een rol spelen bij de operationele uitvoering van een plan van aanpak, op maat gemaakt voor uw organisatie.

Benieuwd hoe dit eruit ziet voor uw vraagstuk? Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

Heb jij een vraag?

Wil jij graag weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.

Contact

telefoon

06-23981241

Email

samira@jessem.nl

error: Content is protected !!